top of page

Themabijeenkomst

Regelmatig organiseren we online themabijeenkomsten over onderwerpen die spelen bij bemiddelaars en intermediairs van cultuureducatie. Uitwisseling tussen onze klanten (en andere geïnteresseerden) staat centraal in deze bijeenkomsten.

 donderdag 9 februari van 10.00 - 11.30 (via Zoom)

 

 In deze ochtend staat het thema School & Omgeving centraal: hoe komen kunstencentra en regisseurs  tegemoet een de  verlengde/verrijkte schooldag.

 We starten met een presentatie van Ineke van Enk, manager Onderwijs & Samenleving van de Kubus Lelystad. Zij vertelt over hun programma 'de 5e schooldag'. 

 

 Daarna is er ruimte voor uitwisseling en kennisdeling rondom de volgende vragen:

  • Welke ervaringen zijn er rondom School & Omgeving en werkdrukverlagend aanbod vanuit de cultuursector?

  • Hoe zorg je dat dit aanbod verankerd blijft binnen de scholen, ook als NPO gelden stoppen?

 We zouden het leuk vinden je (online) te ontmoeten op onze bijeenkomst!

 

 Je kunt je hier aanmelden.  

Dit zeggen klanten over ons

Image by Denise Jans
77377551_102353801241230_2680939395279749120_n.png

KCR Rotterdam

“ Het levert ons en scholen een belangrijke meerwaarde op: de jaarplanning al vroeg in het jaar beschikbaar hebben. Hierdoor vinden er aanzienlijk minder wijzigingen plaats en scholen houden zich aan de planning die ze deels ‘zelf hebben gemaakt’ en ervaren zo meer eigenaarschap. Dit werkt efficiënter en levert tijdwinst op voor alle partijen. Ook de automatische communicatie (reminders, evaluaties, informatie) is heel handig en snel, en eenmaal ingesteld is er nauwelijks handling meer nodig.”

bottom of page