top of page

Optimaliseer je proces

De afdeling educatie / onderwijs heeft een flinke uitdaging met het organiseren van cultuureducatie voor scholen. Dit is met de komst van maatwerk, CmK, NPO nog complexer geworden.

 

Wij zorgen ervoor dat jullie werkproces wordt ontzorgd en het planning systeem optimaal werkt in jullie proces. Waardoor je niet alleen professioneler maar ook efficiënter kunt werken.

Regie

Met Planned Culture kun je meer regie voeren in jouw stad, regio of provincie. Aanbieders kun je inzage of planrecht geven voor hun eigen activiteiten. 

Ook vakdocenten kunnen een inlog krijgen. Als regisseur zie jij alle informatie inclusief de wijzigingen die zijn aangebracht. 

Verantwoording

Met behulp van onze klanten hebben we standaard rapportages gemaakt die per school- en kalenderjaar getoond kunnen worden. In één oogopslag zie je bijvoorbeeld hoeveel inschrijvingen er zijn (per school en/of activiteit) en hoeveel unieke leerlingen hebben deelgenomen aan programma's.

Efficient werken

Doordat een aantal standaard taken door het systeem wordt overgenomen, bespaar je tijd in het educatieproces. 

De planner blijft in ons systeem altijd aan zet, voor de inhoudelijke en complexere taken. 

Professionalisering

Geen losse Excels meer, maar alle educatie activiteiten overal cloudbased bereikbaar voor iedereen in je team. Altijd de laatste en actuele stand van zaken.

Voor scholen geldt dat zij nu één plek hebben om gegevens te beheren, in te schrijven en hun planning in te zien.

Link met andere systemen

Door handige importfuncties in Planned Culture kun je activiteiten van de website exporteren, deze aanvullen en importeren. 

Er is een standaard CSV export voor facturatie. Is jouw proces anders? Dan kijken we samen naar mogelijkheid voor een XML naar je boekhoudpakket.

Demo aanvragen

Benieuwd naar Planned Culture?

 We zijn altijd in voor een verkennend gesprek en sparren graag! Zo leer je ons het beste kennen. 

Vraag hier een demo voor jou en je team aan! 

Onze klanten 

Image by Denise Jans
77377551_102353801241230_2680939395279749120_n.png

KCR Rotterdam

Het levert ons en scholen een belangrijke meerwaarde op: de jaarplanning al vroeg in het jaar beschikbaar hebben. Hierdoor vinden er aanzienlijk minder wijzigingen plaats en scholen houden zich aan de planning die ze deels ‘zelf hebben gemaakt’ en ervaren zo meer eigenaarschap. Dit werkt efficiënter en levert tijdwinst op voor alle partijen. Ook de automatische communicatie (reminders, evaluaties, informatie) is heel handig en snel, en eenmaal ingesteld is er nauwelijks handling meer nodig.

bottom of page