Image by Marten Bjork

Plansoftware

Planned Culture is een cloud-based inschrijf-, plannings- en communicatiemodel. De software is speciaal ontwikkeld voor cultuureducatie. Wat zorgt voor gemak voor de scholen, ontzorgen van de planners en overzicht door heldere stuurinformatie.

 

We zijn er voor bemiddelaars, centrum voor de kunsten, samenwerkingsverbanden en culturele projecten. Planned Culture is inzetbaar voor primair onderwijs, voortgezet onderwijs, cultuurmenu's en vrij aanbod. 

Planbord

Plannen doe je op een overzichtelijk planbord. Groepen zijn alleen in te plannen voor gekozen of toegewezen activiteiten. Capaciteit ruimtes, onbeschikbaarheid, opmerkingen en aantal geplande leerlingen direct zichtbaar op je planbord.  

Overzichten

Iedere aanpassing die je maakt is direct zichtbaar op de beschikbare overzichten. Overzichten voor scholen, vakdocenten, boekhouder en optioneel vervoerder allemaal in 1 systeem en overal bereikbaar. 

Helpdesk

Mocht je je een vraag hebben die je niet terug kunt vinden in de handleiding met zoekfunctie. Dan is de helpdesk iedere werkdag bereikbaar! 

Waar we je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of met je meekijken/ meedenken naar de beste werkwijze voor jouw organisatie. 

Scholen

Scholen maken eenmalig een account aan. Ze kunnen zich vervolgens inschrijven op activiteiten, pakketten, lesreeksen en expertiseaanbod. Gekozen aanbod is direct zichtbaar op een overzicht op de accountpagina van de school.

Communicatie

Er gaat automatische communicatie uit naar alle betrokkenen. Zo ontvangen scholen: 

* Planningsmail

* Herinneringsmails (met link naar lesmateriaal)

* Wijzingsmail (ook naar vakdocent)

* Evaluatiemail (na laatste uitvoering) met link naar door jullie gebruikte evaluatiesystematiek

Demo aanvragen

Benieuwd naar Planned Culture?

 We zijn altijd in voor een verkennend gesprek en sparren graag! Zo leer je ons het beste kennen. 

Vraag hier een demo voor jou en je team aan! 

Onze klanten 

Image by Denise Jans
C&SU Logo liggend_wit_klein_CMYK_edited.jpg

Karen Jong, Directeur Cultuur & School Utrecht

“Planned Culture helpt ons, de scholen en onze culturele partners om het Utrechtse cultuuraanbod en de vervoersopties optimaal te kunnen plannen. Het levert ons een een schat aan kennis op over onze doelgroepen. En omdat onze evaluatiesystematiek er ook aan gekoppeld is, hebben wij ook zicht op hoe leerkrachten én leerlingen de culturele activiteiten waarderen. Door Planned Culture kunnen we echt goed vraag gestuurd werken!”