Planned Magic

Works Beautifully

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

U inschrijving is ontvangen

Bereikcijfers voor jaarverslag en gemeente met een druk op de knop

Hoeveel unieke leerlingen hebben deelgenomen aan het cultuurmenu? Wat is het bereik dit schooljaar, voor leerjaren 7 en 8, en welke disciplines waren populair? Met het cloudbased inschrijf- en planningsmodel van Planned Culture heb je deze informatie altijd actueel inzichtelijk. Handig voor het jaarverslag en verantwoording aan de gemeente, maar vooral om zelf op de trends te kunnen sturen.


Alle informatie op het visuele planbord wordt in Planned Culture automatisch vertaald in inzichtelijke kengetallen en rapportages. Er zijn overzichten voor scholen, vakdocenten en aanbieders die dagdagelijks worden gebruikt en er zijn diverse rapportages voor hoofden educatie en bestuurders.In één oogopslag zien zij hoeveel contactmomenten er waren in een schooljaar, ook uitgesplitst naar programma’s zoals bijvoorbeeld een specifiek cultuurmenu of lesreeksen op school. De bereikcijfers (aantal inschrijvingen) kun je onderverdelen naar bijvoorbeeld leerjaar of discipline. De rapportages zijn te downloaden per kalender- of per schooljaar.De overzichten en rapportages zijn altijd actueel op basis van inschrijvingen en planningen. “Alle informatie in het systeem kan er ook weer uit”; samen met klanten hebben we de meest voorkomende vragen in handzame rapportages verwerkt die behalve op het scherm ook in PDF of CSV op te vragen zijn.
Ook zijn andere trends terug te zien, zoals het bijvoorbeeld bestedingen per school per schooljaar. Deze besteding kan verder worden uitgesplitst; naar aantal activiteiten per school en de besteding per activiteit.Het overzicht met bestedingen kan ook input zijn voor de facturatie. Deze kan gebruikt worden om in het boekhoudsysteem over te zetten of er kan als maatwerk een XML-bestand gemaakt worden dat automatisch ingelezen kan worden.


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Planned Culture op het gebied van overzichten en rapportages? Neem dan contact op via team@plannedculture.nl, we vertellen je er graag meer over.


Recente berichten
Archief
Tags